Aflevering 6

Vanaf 26 augustus iedere zaterdag om 17:00 uur te zien op RTL4: De bouw maakt het! Presentator Daan Nieber duikt wekelijks in de wereld van de bouw en infra en geeft een exclusief kijkje achter de hekken van de bouwplaats waar hij de trotse bouwers ontmoet die werken aan het Nederland van de toekomst.

Aflevering 6 - Zaterdag 30 september

In aflevering 6, de laatste van dit seizoen, zien we hoe er letterlijk en figuurlijk aan de toekomst van Nederland wordt gebouwd; Daan krijgt namelijk een kijkje bij de bouw van een nieuw schoolgebouw in Ede. Hier leert hij welke moderne bouwtechnieken er vandaag de dag gebruikt worden. Daarna volgen we bouwers die een nieuwe spoorwissel leggen en spreekt hij hen over hun passie voor dit werk. Natuurlijk gaat Daan ook weer naar de Haringvlietbrug waar hij van uitvoerder Tim hoort wat de laatste loodjes zijn voordat de brug weer open kan.

Met dank aan Bouwbedrijf Kreeft, Dura Vermeer en Mobilis TBI.

Vanaf zondag 1 oktober kun je aflevering 6 hier terug kijken.

Een initiatief van Bouwend Nederland

Bouwend Nederland is initiatiefnemer van deze tv-serie. Het programma is onderdeel van de grotere campagne De bouw maakt het waarmee we laten zien wat de bouw en infra doet, hoe dat steeds slimmer gebeurt en vooral waarom dat belangrijk is voor ons land. 'De bouw maakt het' is vanaf 26 augustus elke zaterdag om 17:00 op RTL4, met herhaling op zondag om 12:00 uur en is ook te vinden op Videoland.

© Bouwend Nederland