Aflevering 5

Vanaf 26 augustus iedere zaterdag om 17:00 uur te zien op RTL4: De bouw maakt het! Presentator Daan Nieber duikt wekelijks in de wereld van de bouw en infra en geeft een exclusief kijkje achter de hekken van de bouwplaats waar hij de trotse bouwers ontmoet die werken aan het Nederland van de toekomst.

Nu terugkijken: aflevering 5 - zaterdag 23 september

Hieronder zie je een overzicht van alle fragmenten uit aflevering 5.

Fragment: laadstations

In deze aflevering is Daan te gast bij bouwers die hun steentje bijdragen aan de energietransitie in Nederland. Dit doen zij door zo snel en efficiënt mogelijk laadstations te bouwen voor elektrische auto’s.

 

Fragment: projectleider in de hydrologie

Presentator Daan gaat langs bij Bas. Hij is projectleider in de hydrologie en laat zien hoe belangrijk dat werk is voor Nederland.

 

Fragment: renovatie Haringvlietbrug

Wekelijks volgen we het proces van de renovatie van de Haringvlietbrug. Dit keer zien we een bijzondere mijlpaal: het plaatsen van de nieuwe brugklep.

 

Fragment: Q&A bouwvakkersdecolleté

Daan vraagt bouwvakkers of zij weleens last hebben van een bouwvakkersdecolleté.

 

Bouwers bedankt!

Aan deze aflevering werkten mee: van der Werff Groep, Henk van Tongeren Water & Techniek en Mobilis TBI.

Een initiatief van Bouwend Nederland

Bouwend Nederland is initiatiefnemer van deze tv-serie. Het programma is onderdeel van de grotere campagne De bouw maakt het waarmee we laten zien wat de bouw en infra doet, hoe dat steeds slimmer gebeurt en vooral waarom dat belangrijk is voor ons land. 'De bouw maakt het' is vanaf 26 augustus elke zaterdag om 17:00 op RTL4, met herhaling op zondag om 12:00 uur en is ook te vinden op Videoland.

© Bouwend Nederland