Aflevering 4

Ons eigen televisieprogramma op RTL4: De bouw maakt het! Presentator Daan Nieber duikt in de wereld van de bouw en infra en geeft een exclusief kijkje achter de hekken van de bouwplaats waar hij de trotse bouwers ontmoet die werken aan het Nederland van de toekomst.

Aflevering 4

Hieronder zie je een overzicht van de fragmenten uit aflevering 4.

Fragment: nieuwbouwwijk in Almere

We kijken mee met de bouw van een complete nieuwbouwwijk in Almere, van de toegepaste duurzame isolatie tot de oplevering van een huis.

 

Fragment: leerling-tegelzetters keuren werk van Daan af

In Bergen op Zoom doet Daan een poging om net zo goed te tegelen als leerling-tegelzetters Gijs en Jarno. 

 

Fragment: Haringvlietbrug

Ook deze week volgen we weer het proces van de renovatie van de Haringvlietbrug. Daan loopt mee met BIM-coördinator René, van wie hij uit eerste hand leert wat dit fantastische, onmisbare maar ook nog onbekende beroep inhoudt.

Bouwers bedankt!

Aan deze aflevering werkten mee: Dura Vermeer, Bouwmensen Zuidwest en Mobilis TBI.

Een initiatief van Bouwend Nederland

Bouwend Nederland is initiatiefnemer van deze tv-serie. Het programma is onderdeel van de grotere campagne De bouw maakt het waarmee we laten zien wat de bouw en infra doet, hoe dat steeds slimmer gebeurt en vooral waarom dat belangrijk is voor ons land. 'De bouw maakt het' was vanaf 26 augustus 6 weken lang elke zaterdag te zien op RTL4 en wordt in het najaar herhaald. Alle afleveringen zijn terug te kijken via het Youtube kanaal van 'De bouw maakt het' en op Videoland.

© Bouwend Nederland