Tv-serie

Vanaf 26 augustus iedere zaterdag om 17:00 uur te zien op RTL4: De bouw maakt het! Presentator Daan Nieber duikt wekelijks in de wereld van de bouw en infra en geeft een exclusief kijkje achter de hekken van de bouwplaats waar hij de trotse bouwers ontmoet die werken aan het Nederland van de toekomst.

Daan Nieber (42) is presentator en televisiemaker. Hij is bekend van onder andere Keuringsdienst van Waarde en Editie NL, maar tegenwoordig is Daan veelal te vinden achter de desk van RTL Boulevard. Daan heeft tijdens het maken van de ‘De Bouw maakt het’ het meest genoten van de bouwers zelf; ‘’Ik heb vol verwondering gekeken naar hoeveel passie de mensen uit de bouw en infra wel niet hebben voor hun vak. Zodra ze over hun werk praten, zie je ze oplichten.’’ Aldus, Daan.

Afleveringen

Een initiatief van Bouwend Nederland

Bouwend Nederland is initiatiefnemer van deze tv-serie. Het programma is onderdeel van de grotere campagne 'De bouw maakt het' waarmee we laten zien wat de bouw en infra doet, hoe dat steeds slimmer gebeurt en vooral waarom dat belangrijk is voor ons land. De tv-serie 'De bouw maakt het' is vanaf 26 augustus 6 weken lang elke zaterdag om 17:00 te zien op RTL4, met herhaling op zondag om 12:00 uur. De afleveringen zijn, na uitzending op tv, ook te vinden op Videoland.

Met dank aan

De tv-serie is mede mogelijk gemaakt door de projecten waar we mochten komen filmen, daarom grote dank aan Van Wijnen, het Ridderkerks Kraanwagenbedrijf, de Beens Groep, Bouwbedrijf de Vries, Burgy Bouwbedrijf, de Graaf Reinald Alliantie, Dura Vermeer, Bouwmensen Zuidwest, de van der Werff Groep, Henk van Tongeren Water & Techniek, Bouwbedrijf Kreeft, Traffic Service Nederland, Hollandia en Mobilis TBI.

© Bouwend Nederland