De bouw maakt het

De bouw maakt het. Wij weten dat, want daar zijn we elke dag druk mee. Gelukkig zien steeds meer mensen hoe belangrijk de bouw is. En daar zijn we trots op! 

De bouw en infra heeft alles in huis om betaalbaar, duurzaam en energiezuinig te wonen en te werken. Te verblijven of te recreëren. En om te zorgen dat iedereen zich overal naartoe kan blijven verplaatsen. Of dat over de weg, het water of het fietspad is. Niemand kan zonder de bouw. Want Nederland is nog niet af. ‘De bouw maakt het’.

Hoe fietst Tara van 14 elke dag veilig van huis naar school en terug? Over een strak aangelegd fietspad gemaakt van vernieuwende materialen: ‘De bouw maakt het’.

En zo kunnen we nog honderden voorbeelden geven. Met als antwoord op elke vraag: ‘De bouw maakt het’. 

‘De bouw maakt het’ is een campagne van Bouwend Nederland en haar leden. Met als doel om samen te laten zien hoe belangrijk de bouw en infra is voor onze samenleving en hoe goed we zijn in het oplossen van complexe problemen. Oplossingen waar iedereen van profiteert. En ten slotte om jong en oud enthousiast te maken voor een baan in onze mooie sector.

Meedoen aan de campagne? Bekijk hier onze toolkit

Meer weten over de achtergrond van deze campagne? Lees dit artikel 

© Bouwend Nederland