Zing mee met Wesly

'De bouw maakt het' is het nieuwe geluid van de bouwplaats

Samen met Wesly Bronkhorst lanceren we met trots het nummer 'De bouw maakt het'. Het meezingnummer is een ode aan alle vakmensen in de sector, het werk en daarmee het nieuwe geluid van de bouwplaats.

De bouw maakt het. Wij weten dat, want daar zijn we elke dag druk mee. We laten dat met onze gelijknamige imagocampagne doorlopend zien vanaf nu is het ook te horen met het nummer 'De bouw maakt het'. Het nummer is gezongen door Wesly Bronkhorst en staat op YouTube. Voor de videoclip waren we te gast op werken van Van Wijnen, Van Gelder Groep B.V. en Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling.

Wat is 'De bouw maakt het'?

'De bouw maakt het' is de campagne van ons en onze leden. Hiermee willen we samen laten zien hoe belangrijk de bouw en infra is voor onze samenleving en hoe goed we zijn in het oplossen van complexe problemen waarvan iedereen profiteert. Daarnaast willen we jong en oud enthousiast maken voor een baan in onze mooie sector. Meer weten? Kijk op de speciale website Debouwmaakhet.nl.

Hoe installeer je een ringtone?

Heb je een iPhone? Koppel hem dan aan iTunes op je computer. Klik op het telefoonicoon. Dit staat in de menubalk. In de linkerkolom kies je Tonen en kan je deze synchroniseren met je iPhone. Vervolgens kan je op je telefoon via Instellingen de ringtone selecteren.

Androidtoestel? Sluit dan je telefoon aan op je computer en sleep het audiobestand naar je telefoon. Als het goed is staat er een map Ringtones op je telefoon die je vanaf je computer moet kunnen zien. Via Instellingen, Geluid, Beltoon kan je dan de ringtone toevoegen.

© Bouwend Nederland