Nieuwbouw Spoorbrug Zuidhorn - Max Bögl B.V. , Amsterdam

Spoorbrug Zuidhorn

Het Van Starkenborghkanaal moet geschikt worden gemaakt voor grotere schepen, hiervoor is het noodzakelijk dat de bestaande spoorbrug wordt vernieuwd. De spoorbrug komt hoger te liggen en de overspanning wordt groter. Hierdoor kunnen in de toekomst schepen elkaar passeren.

Bezoektijden: 10:00 - 16:00

Opleverdatum: Maart 2018

Routebeschrijving:

Vanaf Drachten op de A7 afslag 33 Boerakker, richting BoerakkerZuidhorn/Grijpskerk. Links af richting Boerakker (N388) Bij Sebaldeburen Rechtsaf naar de N980 (richting niekerk / Zuidhorn. Bij het Hoendiep Linksaf richting Briltill. Doorrijden tot Tegel het van Starkenborghkanaal, hier rechtsaf en langs het kanaal rijden tot aan de bouwketen. Rechts voor de bouwketen kan de auto geparkeerd worden.

Vanaf Groningen op de A7, afslag 34 Leek.. op de Rotonde 3e afslag richting Pasop.(N978). Aan het einde van de weg Rechtsap richting Pasop.(N978 vervolgen) In Unumatil over de brug links af richting Zuidhorn (N978 vervolgen) Via Briltill doorrijden tot aan het Van Starkenborghkanaal, hier rechtsaf en langs het kanaal rijden tot aan de bouwketen. Rechts voor de bouwketen kan de auto geparkeerd worden.

RolstoeltoegankelijkKindvriendelijkActiviteiten voor kinderen

Locatie (toon op Google Maps)
Van Starkenborghkanaal Zuidzijde 2 (route via Briltill aanhouden), Zuidhorn, Groningen