Aanleg, Renovatie, Reconstructie, Verbreding, Herinrichting Westelijke invalsweg, Leeuwarden. Aansluiting op het Stephensonviaduct - DVJ infra en milieu bv, Joure

Westelijke invalsweg, Leeuwarden. Aansluiting op het Stephensonviaduct

Een nieuwe entree naar het centrum. Dat is wat de Westelijke invalsweg als uitstraling krijgt. De weg ontsluit het westelijk deel van de binnenstad, het stationsgebied, het Tesselschadegebied, het WTC-gebied, bedrijventerrein Leeuwarden-West en bedrijventerreinen Newtonpark. Vanaf de Haak om Leeuwarden sluit de Westelijke invalsweg aan op het Stephensonviaduct door middel van een half klaverblad. Op dit moment wordt druk gewerkt aan de herinrichting van de Marshallweg. De vernieuwing van rijbanen, fietspaden en het maken van nieuwe parallelwegen, wordt in fasen uitgevoerd zodat het autoverkeer altijd door kan rijden. Het fietsverkeer is tijdelijk omgeleid via de Snekertrekweg. Daarna zijn de fietsonderdoorgang en het half klaverblad belangrijke werkzaamheden om het project voor 2018 af te ronden.

 


Bezoektijden: 10:00 - 16:00

Opleverdatum: Eind 2017.

Routebeschrijving:

Parkeren kan aan de achterkant van het MindUp gebouw, Marshallweg 9 Leeuwarden. Het ontvangst is aan de voorkant van het gebouw.

Rolstoeltoegankelijk Kindvriendelijk Activiteiten voor kinderen Overdekt Catering

Locatie (toon op Google Maps)
Marshallweg 9, Leeuwarden, Friesland